Auton käynnistysapu Ylläksen, Pellon ja Kolarin seudulla

Tilaa käynnistysapu tästä

Apuvirta ja käynnistysapu nopeasti paikalle

Onko auton akku tyhjentynyt tai ajoneuvo ei muusta syystä starttaa? Meidän kauttamme saat autoon apuvirtaa jopa 10 minuutissa Lapissa Ylläksen, Pellon ja Kolarin seudulla. Meiltä onnistuu henkilö-, paketti- ja asuntoautojen sekä peräkärryjen, moottoripyörien ja raskaan kaluston käynnistysapu haastavissakin kohteissa. Myös hinaus ja peltivauriokorjaus!

Tilaa käynnistysapu tästä

Näin auton käynnistysapu toimii

  • Soita meille ja kerro sijaintisi
  • Pääsemme paikalle noin 10 minuutissa
  • Jos apuvirta ei auta käynnistämään autoasi, hinauspalvelu saapuu paikalle ja noudamme kyytiläiset toimipisteellemme
  • Etsimme vian ja toteutamme ensisijaiskorjauksen
  • Jos korjaus kestää kauemmin, saat tarvittaessa käyttöösi sijaisauton
  • Annamme selkeät ohjeet siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu (esimerkiksi vakuutushakemukset, sijaisauton palautus ym.)

Apuvirta aina lähellä


Koska toimialueemme Lapin seudulla on laaja (Ylläs, Pello, Kolari), hyödynnämme apuvirtakeikoilla Jounin taksin ammattilaisia. Näin pystymme tarjoamaan auton käynnistysapua jopa alle 10 minuutissa sijainnistasi riippumatta. Kokeneilla taksinkuljettajilla on mukanaan buusterisalkut, joilla ajoneuvoihin saadaan helposti apuvirtaa.


Mikäli auto ei käynnisty, selvitämme syyn ja valitsemme parhaan toimintatavan. Voimme vaihtaa autoon uuden akun paikan päällä tai hinata auton isompaa korjausta varten toimipisteellemme. Etsimme aina asiakkaan kannalta edullisimman ja järkevimmän ratkaisun.

Sijaisauto käyttöön tarvittaessa


Jos auton käynnistysapu, kuten apuvirta tai muut toimenpiteet, eivät saa autoa heti takaisin tielle, saat tarvittaessa käyttöösi sijaisauton, jotta matka voi jatkua. Valikoimissamme on yleisimpiä ja luotettavimpia farmariautoja, joilla ajaminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Kaikki autot ovat huollettuja ja tarkastettuja.


Mikäli sijaisautolla ajetaan kauemmas, esimerkiksi pääkaupunkiseudulle, sovimme kanssasi erikseen, minne sijaisauto jätetään ja kuinka oman auton toimitus toteutetaan. Yleensä hyödynnämme autojunia, jotta edestakaisin ajamista tulee mahdollisimman vähän. Annamme aina selkeät ohjeet siitä, kuinka tilanteessa edetään, jotta matka voi jatkua levollisin mielin.

Auton käynnistysapu Pellosta Ylläkselle ja Kolariin


Pasman Hinaus on paikallinen, yli 30 vuotta Lapin seudulla toiminut yritys, joka auttaa kaikissa ongelmissa, joita autoilija voi kohdata pohjoisen oloissa. Auton käynnistysapu sekä hinaus- ja korjauspalvelumme toimivat noin 80 kilometrin säteellä Pellosta Ylläkselle. Toimialueemme ulottuu myös Lohinivantieltä Kolariin, Ylläsjärvelle sekä Äkäslompoloon.


Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja ihmisläheisesti, sillä tiedämme, kuinka ikäviä tilanteita autoilijat saattava tiellä liikkuessaan kohdata. Yhtäkään autoa emme vielä ole joutuneet jättämään tienposkeen, joten huoli pois, me autamme kyllä. Pitkä kokemuksemme ja kattava kalustomme takaavat sen, että toimimme osaavasti haastavissakin oloissa. Jos tarvitset apuvirtaa tai hinausta, ota yhteyttä!

Tilaa käynnistysapu tästä