Auton hinaus Lapin seudulla Pellossa, Kolarissa ja Ylläksellä

Tilaa auton hinaus tästä

Hajosiko auto kesken matkan tai jäikö ajoneuvo jumiin tunturiin? Tulemme apuun ripeästi ja autamme teidät jatkamaan matkaanne turvallisesti! Meiltä onnistuu asunto-, paketti- ja henkilöautojen sekä peräkärryjen ja moottoripyörien hinaus hankalistakin paikoista. Palvelemme ympäri vuorokauden Lapissa Pellon, Kolarin ja Ylläksen alueella. 

Tilaa auton hinaus tästä

Näin auton hinaus tapahtuu

  • Soita meille, niin lähdemme saman tien matkaan (toimialueemme on Ylläs, Kolari, Pello)
  • Talvikaudella noudamme ensin kyytiläiset lämmittelemään
  • Selvitämme kohteessa, tarvitaanko apuvirtaa vai auton hinausta
  • Mikäli autossa on vikaa, hinaamme sen toimipisteellemme ja toteutamme ensisijaiskorjauksen
  • Jos autoa ei saada kuntoon, saat käyttöösi sijaisauton, jolla pääset jatkamaan matkaa
  • Tarvittaessa autamme myös etsimään lähistöltä majoituksen korjauksen ajaksi
  • Annamme selkeät ohjeet, kuinka tilanteessa kannattaa edetä seuraavaksi (esimerkiksi vakuutuskorvaukset, sijaisauton palautus ym.)

Yksikään auto ei ole jäänyt tien päälle

Tunnemme paikalliset olot ja toimialueen läpikotaisin, joten saat meiltä asiantuntevaa apua nopeasti joka tilanteessa. Et ole ensimmäinen etkä varmasti viimeinen, joka kohtaa auton kanssa ongelmia pohjoisessa, joten huoli pois! Yhtäkään autoa emme ole joutuneet jättämään tienposkeen 30 vuoden aikana.


Oikeanlaisella kalustolla saamme hajonneet autot korjaamolle ja tieltä suistuneet ajoneuvot takaisin tielle. Kokeneet työntekijämme eivät tuhlaa aikaa, vaan hoitavat hinauksen ripeästi ja varmalla otteella. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset auton hinausta Kolarin, Pellon tai Ylläksen seudulla!

Tilaa apu tästä

“Hienosti pelaa homma näiden kanssa kun matka katkeaa! Taksikyyti tilattu, autolle kyyti korjaukseen junailtu ja perhe sijaisauton päällä 30 minuutissa yhdellä soitolla. Kiitos.”

-Mikko

 

“Pelastaja tien päällä. Erittäin hyvä palvelu!!”

-Leila

 

“Turistin pelastaja. Tuhannet kiitokset hyvästä palvelusta.”

-Hanna

Autopeltityöt samasta osoitteesta

Hinauksen yhteydessä tarvitaan toisinaan myös peltivauriokorjauksia. Toteutamme autopeltityöt kokeneesti ja ammattitaidolla. Lisäksi saat meiltä muun muassa auton oven aukaisun, apuvirran annon tai apukäynnistyksen sekä auton sulatuksen. Mikäli tarvitaan laajempaa korjausta, hinaamme ajoneuvon korjaamolle.

Jos ajoneuvoon joudutaan tilaamaan varaosia tai korjauksessa kestää muusta syystä kauemmin, pääset tarvittaessa jatkamaan matkaasi sijaisautolla vaikka pääkaupunkiseudulle asti. Toimitamme oman ajoneuvosi autojunalla sovittuun paikkaan, kun korjaus on valmis.

Lue lisää palvelusta

Paikallinen hinaus ihmisläheisesti

Kun auto jää syystä tai toisesta tien päälle, tilanne voi olla yllättävä, stressaava ja jopa pelottava. Me huolehdimme siitä, että saat nopeasti avun, kyytiläiset pääsevät lämmittelemään ja saat selvät ohjeet, kuinka tilanteessa tulee toimia. Teemme tätä työtä sydämellämme, hyvällä tilannetajulla ja ihmisläheisesti.


Pasman Hinaus on Autoliiton jäsen. 30 vuoden työkokemuksemme on antanut meille valmiuden palvella mitä erilaisimmissa tilanteissa. Käytössämme on kolme vankkaa hinausautoa, joilla auton hinaus sujuu säässä kuin säässä ja haastavissakin kohteissa.


Palvelemme Lapin seudulla noin 80 kilometrin säteellä Pellosta Ylläkselle. Toimialueemme kattaa Lohinivantien, Ylläsjärven ja Äkäslompolon sekä Kolarin seudun. Soita ja kysy lisää!

Tilaa auton hinaus tästä!