Autopeltitöiden kokenut asiantuntija palvelee Kolarissa ja Ylläksellä

Soita meille!

Pasman Hinaus palvelee jo 30 vuoden kokemuksella Kolarissa ja Ylläksellä. Huollamme kaikki automerkit ja -mallit auton iästä riippumatta.

Kun teetät autopeltitöitä alan ammattilaisella, säästät paljon aikaa ja vaivaa. Huolletulla ajoneuvolla on mukavaa ja turvallista ajaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Autohuollon palvelut

Teetä tarvitsemasi autopeltityöt meillä! Huollamme autot asiantuntemuksella ja korkealaatuisia varaosia käyttäen. Työt on hinnoiteltu kilpailukykyisesti.


Autohuollon palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Auton sulatukset. Kun talvipakkasella tarvitset auton sulatusta, teetä se kokeneella tekijällä. Hoidamme sulatukset käden käänteessä.

  • Autopeltityöt. Autopeltikorjaamossamme toteutamme tarvitsemasi peltityöt, olipa kyse automaalauksesta, ruostesuojauksesta tai peltikorjauksesta.

  • Tuulilasin vaihto ja muut tuulilasityöt. Pienetkin iskemät tuulilasissa voivat helposti laajentua suuremmiksi vaurioiksi. Hoida tuulilasi kuntoon, ennen kuin vauriot alkavat heikentää näkyvyyttä.

  • Auton ovien avaukset. Jos avaimet jäivät autosi sisäpuolelle, autamme sinua ikävässä tilanteessa. Avaamme ovet kätevästi, vahinkoa tuottamatta.

  • Apukäynnistys ja apuvirrananto. Jos autosi hyytyy pakkasessa, kutsu meidät apuun. Hoidamme apukäynnistyksen nopeasti, jotta pääset takaisin tien päälle.

Muut palvelumme

Tarjontaamme kuuluu myös ympärivuorokautinen hinauspalvelu

Kolme laadukasta hinausautoa ja ammattitaitoiset työntekijämme saavat hinaukset hoidettua nopeasti ja luotettavasti. 

Hinauspalvelun lisäksi tarjoamme autovuokrausta.

Asiakaslähtöistä ja paikalliset olot tuntevaa palvelua

Meiltä saat aina asiakaslähtöistä palvelua. Olemme paikallinen ja luotettava toimija. Tunnemme Kolarin ja Ylläksen toimialueemme ja tulemme nopeasti apuun sinne, missä meitä tarvitset. Ota yhteyttä, kun tarvitset autopeltityötä, muuta autohuoltoa, hinauspalvelua tai vuokra-autoa!